UMAK OD GLJIVA: Savršeno ide uz meso s roštilja

Sastojci:
- 250 g svježih gljiva (npr. šampinjona),
 - 50 brašna,
 - 1 čaša kiselog vrhnja,
 - 1 glavica crnveog luka,
 - 1 kašika masnoće,
 - peršinov list,
 - mljeveni biber,
 - sol
 
Priprema:
Na zagrijanoj masnoći propržiti sitno narezan crveni luk, dodati očišćene, oprane sitno narezane gljive, biber i sol po ukusu.
Naliti tople vode i dinstati poklopljeno dok gljive ne omekšaju.
Pomiješati kiselo vrhnje, sitno isjeckan peršinov list i brašno, preliti gljive i dinstati još 5 minuta.
Služiti uz meso pečeno na roštilju.
Izvor: Recepti.com
UMAK OD GLJIVA: Savršeno ide uz meso s roštilja
 
        Reviewed by Anonimno
        on 
        
01:27:00
 
        Rating: 
 
        Reviewed by Anonimno
        on 
        
01:27:00
 
        Rating: 
Nema komentara: