ORGINALNI RECEPT ZA MAĐARSKI GULAŠ: Malo drugačiji od onoga što mi pravimo...







Ovaj gulaš je nešto drugačiji od onoga što mi pravimo, ali jednu stvar imaju zajedničku, fino meso se topi u ustima…

Sastojci:


  • ulje za prženje
  • maslac za prženje
  • 500 g junetine
  • 2 luka
  • 3 režnja češnjaka
  • žličica slatke paprike
  • žličica ljute paprike
  • sol, papar
  • 2 goveđe kocke
  • 1 pasirane rajčice
  • 3 veliki krumpiri
  • 1 crvena paprika
  • 1 zelena paprika




Ppriprema:

Izrežite meso na kockice i popržite ga na maslacu i ulju.
Nasjeckajte luk i pržite u loncu s mesom.
Stavi u drugi lonac litru vode da se kuha i dodajte goveđe kocke.
Sitno nasjeckajte češnjak i dodajte u lonac s mesom i začinite.
U lonac s mesom dodajte 0,5 l kuhane vode i pasiranu rajčicu. Ostavite da se kuha poklopljeno oko 40 min.
Nasjeckajte paprike i krumpire na manje komade i dodajte lonac s mesom.
Iz lonca s vodom i goveđim kockama uzmite par žlica vode, a ostatak dodajte u lonac s mesom.
U vodu koju ste odvojili dodajte žlicu brašna, promiješajte, dodajte u lonac i neka se kuha još 20 minuta.

Izvor: Finajela.com



ORGINALNI RECEPT ZA MAĐARSKI GULAŠ: Malo drugačiji od onoga što mi pravimo... ORGINALNI RECEPT ZA MAĐARSKI GULAŠ: Malo drugačiji od onoga što mi pravimo... Reviewed by proxyz on 04:12:00 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.