ORGINALNI RECEPT ZA MAĐARSKI GULAŠ: Malo drugačiji od onoga što mi pravimo...
Ovaj gulaš je nešto drugačiji od onoga što mi pravimo, ali jednu stvar imaju zajedničku, fino meso se topi u ustima…
Sastojci:
- ulje za prženje
- maslac za prženje
- 500 g junetine
- 2 luka
- 3 režnja češnjaka
- žličica slatke paprike
- žličica ljute paprike
- sol, papar
- 2 goveđe kocke
- 1 pasirane rajčice
- 3 veliki krumpiri
- 1 crvena paprika
- 1 zelena paprika
Ppriprema:
Izrežite meso na kockice i popržite ga na maslacu i ulju.Nasjeckajte luk i pržite u loncu s mesom.
Stavi u drugi lonac litru vode da se kuha i dodajte goveđe kocke.
Sitno nasjeckajte češnjak i dodajte u lonac s mesom i začinite.
U lonac s mesom dodajte 0,5 l kuhane vode i pasiranu rajčicu. Ostavite da se kuha poklopljeno oko 40 min.
Nasjeckajte paprike i krumpire na manje komade i dodajte lonac s mesom.
Iz lonca s vodom i goveđim kockama uzmite par žlica vode, a ostatak dodajte u lonac s mesom.
U vodu koju ste odvojili dodajte žlicu brašna, promiješajte, dodajte u lonac i neka se kuha još 20 minuta.
Izvor: Finajela.com
ORGINALNI RECEPT ZA MAĐARSKI GULAŠ: Malo drugačiji od onoga što mi pravimo...
Reviewed by proxyz
on
04:12:00
Rating:
Nema komentara: